Hakkımızda Tarifeler Destek İletişim
TextMesaj Toplu SMSAna Sayfa

Toplu SMS, tanıtım, pazarlama, bilgi alma, bilgilendirme ve kutlama amaçlı Kurumsal SMS gönderimleriniz için en ideal iletişim aracıdır.
TextMesaj size daha etkin, daha verimli ve daha hızlı kurumsal iletişimler kurmak için Toplu SMS servisini sunar. TextMesaj Toplu SMS servisleri sayesinde müşterilerinize, çalışanlarınıza veya tedarikçilerinize saniyeler içinde ulaşma, rakiplerinizden sıyrılma, marka prestijinizi yükseltme ve koşulsuz müşteri sadakati yaratma avantajlarına sahip olursunuz.

Daha ucuz SMS, daha güvenli SMS ve daha hızlı SMS gönderimleri için TextMesaj Toplu SMS Servisleri kurumunuz için en doğru iletişim kanalıdır.
Kayıt OlSözleşmeleri İndir


Toplu SMS Neden Kullanılmalı?Ana Sayfa
Toplu SMS, Hedef Kitleniz Üzerinde Farkındalık Yaratır...
Toplu SMS ile İstediğiniz Her An Hedef Kitlenize Ulaşırsınız...
Toplu SMS, Maliyeti Düşük Bir İletişim Aracıdır...
Toplu SMS ile Kampanya Geri Dönüşlerini Hızla ve Kesin Olarak Ölçersiniz...
Kayıt OlSözleşmeleri İndir


Toplu SMS ile Neler Yapabilirsiniz?Ana Sayfa
Firmanızın büyüklüğü ne olursa olsun hiçbir bir altyapı yatırımı yapmadan tüm müşterilerinize Toplu SMS gönderebilirsiniz. Sizin belirleyeceğiniz mesaj başlığı (orijinatör) ile müşterilerinize güven verici Toplu SMS gönderimleri yaparsınız.
Kampanya ve promosyon duyuruları ile kutlama, bilgi alma, bilgilendirme amaçlı gönderimlerinizi saniyeler içinde gerçekleştirirsiniz. Toplu SMS içeriklerini, gönderilen abone bazında farklılaştırılabilirsiniz.
Toplu SMS gönderimlerinde kendi müşteri veritabanınızı kullanabilirsiniz. Outlook, Excel, Text dosyalarındaki kontak bilgilerini kullanarak Dosyadan Toplu SMS gönderimleri yapabilirsiniz.
Hedefli SMS gönderimleri ile doğru zamanda doğru hedefe ulaşır; çalışmalarınızdan maksimum verim alırsınız. Geri dönüşler doğrultusunda müşteri iletişim bilgilerini her zaman güncel tutarsınız.
Kayıt OlSözleşmeleri İndir




Follow @mobildev_tweets